بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد جوان بدبخت مشهدی به پلیس پناه برد| یک زن خائن و دیگری دیوانه کتک زن! آتش‌سوزی‌‌های سریالی خانه‌ها در یک روستای دورافتاده | اهالی می‌گویند کار اجنه است! اخاذی مرد شیطان صفت از همسر سابقش | شگرد او انتشار تصاویر خصوصی بود! اعترافات تکان‌دهنده زورگیران بی‌رحم درباره قتل جوان بی‌گناه | مقتول ۲ فرزند خردسال داشت آتش‌سوزی مغازه تعویض‌روغنی در خیابان رسالت مشهد با یک مصدوم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع قضایی با تغییر کاربری ۴۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی در شهرستان مشهد واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات آتش سوزی برج اوپال و ساختمان خیابان ایرانشهر در تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) دستورالعمل ملی البسه استاندارد بیماران به تمامی بیمارستان ها و مراکز تشخیصی و درمانی وزارت بهداشت ابلاغ شد اعلام شرایط جذب سرباز معلم در سال ۱۴۰۳ + جزئیات امحای بیش از ۵۲ تن از کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در مشهد ویدئو | لحظه برخورد صاعقه به مرد روس پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خواص گیاه انجبار | دارویی برای درمان مارگزیدگی

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
خواص گیاه انجبار | دارویی برای درمان مارگزیدگی
یک متخصص طب سنتی گفت: در قدیم از گیاه انجبار علیه اسهال خونی و طاعون استفاده می‌شد و از آن ترکیبی به عنوان پادزهر تهیه می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهنام یوسفیان در گفت‌وگویی درباره گیاه انجبار از خانواده هفت‌بند اظهار کرد: زمان گلدهی گیاه انجبار خرداد تا شهریورماه و زمان برداشت سرشاخه‌های برگ‌دار آن نیز ماه‌های خرداد تا شهریور است.

وی افزود: گیاه انجبار گیاهی پایا با ریزومی ضخیم و مارپیچی است، برگ‌های پایینی آن سرنیزه‌ای است و در انتهای ساقه راست آن خوشه گل‌های صورتی می‌روید. این گیاه در علف‌زار‌های مرطوب، مراتع، گودال‌ها و در ارتفاعات مختلف می‌روید.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: در قدیم از گیاه انجبار علیه اسهال خونی و طاعون استفاده می‌شد و از آن ترکیبی به عنوان پادزهر تهیه می‌کردند که برای مداوای مارگزیدگی مفید بود.

وی ادامه داد: ریزوم و بوته‌های جوان را به صورت ترجیحی در پاییز پس از گل دادن گیاه و در بعضی مواقع در بهار با دست بیرون می‌کشند، سپس پاک می‌کنند و پس از جدا کردن قسمت‌های سبز و ریشه‌های کوچک، آن را دو قسمت و در آفتاب یا خشک‌کن با حداکثر ۶۰ درجه سانتی‌گراد خشک می‌کنند، پس از خشک شدن نیز باید در محلی خشک و به دور از حشرات نگهداری شود.

یوسفیان گفت: این گیاه محتوی تانن‌ها گالیگ، نشاسته، کاتشین، اگزالات کلسیم و اسید سیلیسیک بوده و به صورت قوی قابض است و خونریزی‌های داخلی یا خارجی را بند می‌آورد، همچنین علیه ترشحات معده و روده‌ای و اسهال‌های سخت و حتی اسهال خونی استفاده می‌شود، نشاسته زیاد موجود در آن، تبدیل به لعاب می‌شود و اثرات مثبتی دارد.

وی با بیان اینکه گیاه انجبار از عناصر اصلی قرقره‌ها برای رفع تورم دهان و ورم لوزتین است و از آن علیه ورم مخاط و آماس‌ها استفاده می‌شود، اضافه کرد: از پودر این گیاه نیز می‌توان روزانه دو تا چهار گرم استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی با اشاره به موارد منع مصرف و احتیاط گیاه انجبار خاطرنشان کرد: مصرف این گیاه نباید بیش از سه هفته به صورت مداوم ادامه پیدا کند.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->